Tervetuloa uuteen blogiini!

Tervetuloa lukemaan uutta kynsiin erikoistunutta blogiani :) Ajattelin jakaa teille tekeleitäni, mutta kannattaa muistaa, etten ole mikään ammattilainen kynsien, valokuvauksen tai kirjoittamisen suhteen. En aio ottaa tätä blogia kovin tosissani, eikä pidä sinunkaan. Bloggaus ja kynsien laitto on vain mukavaa ajanvietettä ja harrastelua. En käytä myöskään mitään kalliita lakkoja tai laitteita. Mukavia lukuhetkiä kaikille asiasta kiinnostuneille ja mennäänpä seuraavaksi ensimmäiseen esittelyyn.

Eilen tuli 35 vuotta mittariin ja sen kunniaksi piti kehitellä jotain kynsiin. Graffitilakka on kiinnostanut jo jonkin aikaa ja olin ostanut valmiiksi Isadoran 801 Black Tag-lakan. Erilaiset violetit ovat suosikkejani, joten pohjan väriksi valitsin uuden käyttämättömän Isadoran 794 Nuit-sävyn. Graffitilakka jäi mattapintaiseksi, laitoin vielä Lumenen Natural Code päällyslakkaa. Graffitilakkaus oli helppoa ja nopeaa, sekä jäljestä tuli myös mielestäni hieno :)
Päällyslakkani alkaa olla finaalissa, onko teillä hyviä vinkkejä uuteen? Kaipaan komeaa kiiltoa eikä päällyslakka saisi sutata esimerkiksi tarroja.

Koska tämä on uusi blogi, niin kertokaa ihmeessä mistä haluaisitte lukea tai nähdä kuvia? Nyt on oikea hetki toivoa, ehdottaa, mitä vaan :)


Kommentit

 1. Kivaa, kynsiblogi!
  Graffitikynnet näyttävät tosi hyviltä. On itsekin tehnyt mieli koettaa mutta olen pelännyt että siitä jää röpelöinen pinta joka ei kestä työhanskojen sisällä.
  Minä suosin Sally HAnsenin Diamond Shine alus- ja päällyslakkaa jota olen käyttänyt jo ties miten monta vuotta. Pitää jopa tallityöläisen kynnet kuosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät :)
   Mulla on yksi kerros päällyslakkaa tuossa ja pinta on vähän epätasainen, luulisin toisella kerroksella pysyvän kovemmassakin menossa :D Pitääpä käydä tutkimassa tuota Sally Hansenin lakka, kiitos vinkistä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit