Treffi-kynnet ja ulkonäkömietintää

Tällä viikolla luin lehdestä, että miehet kiinnittävät ensitreffeillä eniten huomiota naisen kynsiin ja koska minulle sattui samalle viikolle treffit erään miehen kanssa, aloin miettimään, että onko asia todellakin näin? Joko nyt alkaa seuraa löytymään, kun minäkin olen innostunut kynsien laitosta? Tässä linkki Huffington Postin juttuun.

Jokainen nainen tietää, että ensitapaaminen on stressin paikka ja omaa ulkonäköä tulee mietittyä tavallista kriittisemmin. Nykyaikana, kun Hottikset määrittelevät oikean tissien koon ja naista syynätään suurennuslasilla, kieltämättä herää kysymys, onko tälläisella tavallisella pallinaamalla, joka on kaiken lisäksi lyhyt, ylipainoinen rillipää mitään jakoa sinkkumarkkinoilla? Olisiko aika unohtaa kumppanin etsiskely ja suosiolla hommata ensimmäinen kissa. Toisaalta ajatus kissalaumasta, joka nävertää naaman tunnistamattomaksi, kun on virunut raatona kuukausia kämpässään, on suorastaan pelottava. Ikääkin on jo kertynyt, mutta onneksi minulla ei biologista kelloa ole tai en edes pidä lapsista, joten siinä mielessä minulla ei ole kiirettä. Mutta onko sitä pian liian vanha ja rupsahtanut? Luulen, että näitä asioita miettii monikin sinkkunainen.

Takaisin itse asiaan eli kynsiin. En itse ole ikinä perustanut ranskalaisesta manikyyrista, mutta tällainen pilkkuversio on tosi hauska :) Pohjalle Seppälän 364 Blue Curacaota ja Maybellinen Color Show 215 Iced Queenia. Pilkut on tehty dotting toolilla Kicksin Waterfallsilla, Wild and Crazyn W214 Fancy Dreamilla, sekä Dependin 041 sinisellä ja 039 mustalla.
Kommentit

 1. Toi kyllä vaatii munaa sanoa, ettei pidä lapsista. :D Kuulun myös tähän vähäiseen kastiin, joka ei oikein tiedä ollako lintu vai kala.. Ei sitten lainkaan äitimäinen, saati tiedä miten olla lasten seurassa.. Onneksi kaikkien ei tarvitse tietää/ollakaan. :)

  Mulle tulee mieleen noista kynsistä mustikkametsä.
  En itse uskoisi, että miehet chekkaa ensin kynnet, koska ainakaan tuolta omalta mieheltä menee huomata monta suurempaakin asiaa se viikon tai kaksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on aina ollut selvää, etten halua lisääntyä, niin en tiedä onko sen sanomisessa erityistä munaa. Eihän sitä kaikki hyväksy, mutta ei voi mitään. Luulen kanssa, että meni kynsien rassaamiset haaskiin :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit