Ensimmäiset O.P.I:ni

Blogeissa on paljon mainostettu O.P.I:n kynsilakkoja, joten pitihän niitä minunkin kokeilla. Alennuksista olen muutaman putelin ostanut, koska olen köyhälistön edustaja :D. Sitähän ei voi kieltää, etteikö O.P.I:lla olisi todella upeita värejä, mutta täyttä hintaa, joka lähentelee useimmissa putiikeissa 20 euroa, en ala näistä maksamaan. Minun mielestäni O.P.I:n lakat eivät eroa ominaisuuksiltaan mitenkään halvemmista versioista. Olen huomannut, että O.P.I:a saa levittää 3 - 4 kerrosta ja tuntuu ettei sekään anna tarpeeksi peittävää tulosta, kun halvemmissa tuotteissa useimmiten se 2 - 3 kerrosta riittää.

Viimeksi ostin This Color`s Making Waves-lakan, joka on hauska sinivihreä, jossa kelluu kullanvärisiä hippusia. Nimettömiin laitoin Goshin 612 Galaxya, koska pitihän sitä tätäkin uutta sävyä kokeilla ja mielestäni se sopi metallinhohtoisten hippujensa ansiosta hyvin O.P.I:n kanssa yhteen.Käytetyt lakat: Gosh: 612 Galaxy, O.P.I: This Color`s Making Waves
Muut ostamani O.P.I:t ovat Green on the Runway, joka heijastelee valaistuksesta ja kulmasta riippuen eri vihreän sävyjä ja jopa ruskeaa. Toinen on kaunis purppura Push & Pur-pull.

Vasemmalta oikealle: This Color`s Making Waves, Green on the Runway ja Push & Pur-pull

Kommentit

Suositut tekstit